Polica privatnosti

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Kontakt forme
Ako nam uputite email poruku, tim putem ste nam dozvolili da vašu email adresu koristimo kako bi vam mogli odgovoriti na upit. Mi nećemo ni u kojem slučaju vašu email adresu koristiti ni u kakve druge svrhe ukoliko od vas za to ne dobijemo eksplicitnu pisanu dozvolu.

Kolačići

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica
Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Statistika
U svrhu boljeg funkcioniranja stranice, prikupljamo anonimizirane podatke o tome koji se sadržaj na našoj web stranici čita. Ukoliko ste na našu straniu došli putem internet tražilice ili klikom na link koji vas je doveo na našu stranicu, te podatke čuvamo kako bi posješili vidiljivost naše stranice i njenu posječenost. Mi ne vidimo tko je stranicu posjetio, već samo činjenicu da je stranica posjećena i kojim se putem do nje došlo.

S kime dijelimo vaše podatke?
Sve podatke koje imamo, ne dijelimo sa trećim osobama ni u kojem slučaju.

Koja prava imate nad svojim podacima?
Ako želite možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.